Kerstdiner 2019

Het jaarlijkse kerstdiner met leden van Kiwanis Club Valkenburg Charlemagne vond geheel in stijl plaats op een van de mooie kastelen die Zuid-Limburg rijk is, Kasteel TerWorm. Dit jaar namen we ook onze partners mee en gezamenlijk hebben we de feestdagen heel goed mogen inluiden. De kou bleef buiten en binnen werd het steeds gezelliger. Terugkijken, reflecteren en vooruit was het thema. Het was een goed jaar voor onze club, met waardevolle doe-dagen en sociale activiteiten. We hebben nieuwe leden mogen verwelkomen, maar ook met hart afscheid genomen van een oud-lid. De kalender voor het nieuwe jaar wordt langzaam gevuld, plannen worden gemaakt en afgestemd met elkaar. We verheugen ons op 2020. Dat het een jaar van compassie, gezondheid en geluk mag zijn voor iedereen!