Knuffels voor Kindervallei

Dinsdag 28 september heeft Kiwanis Charlemagne Valkenburg in samenwerking met de Stichting Kinderen in Nood 100 heerlijke knuffelbeertjes aangeboden aan de Ronald McDonald Kindervallei in Houthem.

Directeur Thea Coolen was verheugd om deze aan te nemen en gaat deze inzetten als welkomscadeau voor kinderen die een zeer welverdiende vakantie komen houden in de Mergelland vallei. Hier worden zowel kinderen met een beperking als hun zusjes en broertjes mee blij gemaakt.

/imagecache/lg/uploads/2021/09/img-0376.jpeg

Over de Kindervallei

In de Limburgse Kindervallei, aangepast vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, kunnen zorgintensieve kinderen en jongeren tot en met 25 jaar onbeperkt genieten. Met familie, vrienden of in groepsverband. Of als logeeruitje met hun zorghulp. In en om dit ruim opgezette vakantiehuis maken de aanpassingen en voorzieningen het je zo gemakkelijk mogelijk. Het hartelijke team en haar vrijwilligers doen graag een stapje extra voor je.

Over de Stichting Kinderen in Nood

Stichting Kinderen in Nood is ooit begonnen als particulier initiatief in Bussum. Intussen zijn we uitgegroeid tot een landelijk opererende hulporganisatie die wordt gerund door vrijwilligers. Onze vrachtwagens brengen hulpgoederen naar diverse landen. Vrijwilligers op de plaats van bestemming zorgen dat de goederen goed terechtkomen.