Astrid Verberne

Astrid Verberne is mijn naam, ik heb bedrijfskunde gestudeerd aan Universiteit Nyenrode en  ben nu werkzaam als Community Development Manager op Brightlands Chemelot Campus. Vrienden, maar ook collega’s typeren me als creatief, een harde werker, enthousiast en gastvrij. Ik voel me vereerd dat ik gevraagd ben voor Kiwanis Valkenburg-Charlemagne, nu alweer ruim een jaar geleden. Ik heb Kiwanis Charlemagne en al haar leden leren kennen als een groep enthousiastelingen met diepgang en hart voor hun medemens. Dat gevoel komt ook terug in de sfeer van de vergaderingen. Heel oprecht en met respect voor elkaar. Het is leuk om met zo’n fijne groep mensen mooie dingen te beleven samen, maar ook te organiseren voor anderen; voor kinderen die wat extra’s kunnen gebruiken. Dat geeft een extra dimensie en het zijn dan ook bijzondere dagen voor de kinderen en hun familie, maar ook voor ons.