Fred Geelen

Toen heel wat van mijn aardige vrienden een service club achtergrond bleken te hebben was het moment aangebroken om mijn eigen vooroordeel maar eens actief te onderzoeken. Inmiddels ben ik al 17 jaar lid van deze Kiwanis club en was ik het eerste nieuwe lid na de "afsplitsing" van de andere Valkenburgse kiwanisclub.

Mijn vrouw Jeanny Huveneers ken ik al ruim 40 jaar, we hebben twee onlangs afgestudeerde kinderen die zojuist begonnen zijn met hun werkzame leven: Max (in Utrecht) en Julie (in Amsterdam). We genieten van deze jonge dynamische levens, hun avonturen en de bezoeken daar of thuis in Houthem. We wonen direct naast het park van Chateau St Gerlach in alle opzichten een toplocatie en ook nog eens ons "clubhuis" voor onze diners en vergaderingen.

Ik werk al 40 jaar in de non-profit, eerst als manager bij Politie, gemeente Heerlen en cultuur. Daarna als adviseur en heb ik de kans gegrepen om te kunnen pionieren als innovatie-en subsidiemakelaar. Eerst vijf jaar binnen de gemeente Heerlen en inmiddels ook daarnaast met mijn eigen bedrijf “2B Advies”. Via deze flexibele schil hoop ik nog vele jaren mijn nieuwsgierigheid en dienstbaarheid in nuttige banen te kunnen leiden als Maatschappelijk Ondernemer.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn eigen zaak en diverse maatschappelijke bestuurs-functies (Museum Valkenburg en Bibliotheek Kerkrade). Daarnaast sport en tuinier ik graag en dat is maar goed ook, want koken, dineren en een glaasje wijn vind ik ook erg lekker. Tussendoor gaan (“gingen” in Corona tijd) we graag op vakantie, tegenwoordig vooral steden - en museumbezoeken en fietsvakanties.

De samenstelling van onze Kiwanisclub is uniek, deze groep lieve en mooie mensen tref je niet zo maar ergens anders aan. Dus die serviceclub is echt een aanwinst gebleken en een blijvertje geworden