Maurice Luckers (President Elect 2021-2023)

De naam is Maurice Lückers

Ik ben geboren op 14.07.1967 te Heerlen.
Opgegroeid in een ondernemersgezin. Vader had een bouwonderneming. Hierdoor opgegroeid met een ondernemersmentaliteit.

Sinds 1994 getrouwd met Rosita van den Bosch.

We hebben samen 2 kinderen Max, geboren 19.09.1999 en Fleur, geboren 28.12.2004

In het dagelijks leven ben ik HR-Manager bij een internationale organisatie

Daarnaast ben ik zeer geinteresseerd in Binnenhuisarchitectuur, Fitness, tuinieren.

Reden om Kiwanian te zijn
Ik ben door medelid Ron Crombaghs in 2015 voor Kiwanis Charlemagne Valkenburg benaderd om eens bij de club te komen kijken of dit iets voor mij was. Vrij snel heb ik een aantal Algemene Leden Vergaderingen mogen bijwonen. Als snel viel mij de informele sfeer heel erg op. Deze sprak mij gelijk aan. De goede doelen waarvoor deze club staat opgesteld passen heel erg goed bij mij. Met name om iets te kunnen betekenen voor kinderen die het niet zo goed hebben getroffen. Als je de blije gezichten van de kinderen ziet bij een van de acties die de club heeft mogen uitvoeren dan geeft dat een zeer goed gevoel.