Ron Crombaghs

Ron Crombaghs

/imagecache/lg/uploads/2020/10/foto-ron-crombaghs.jpg

Mijn naam is Ron Crombaghs, al ruim 25 jaar getrouwd met Monique en trotse vader van onze drie kinderen: Myrthe, Jesse en Lotte. 

Sinds 2015 ben ik eigenaar van Rutten x Welling Advocaten.  

Reizen met ons gezin naar bijzondere oorden is mijn grootste hobby. Ik wil het land écht goed leren kennen én verdiep me in de geschiedenis of bijzondere gebruiken en de cultuur van het land. Daarnaast ben ik een echte voetballiefhebber en voel me enorm betrokken bij voetbalvereniging Groene Ster, waarvan ons kantoor de trotse rugsponsor is. Daarnaast ben ik lid van de Businessclub van Roda en PSV. Meer dan 15 jaar was ik coördinator van de KNVB Tuchtcommissie. Na deze periode van 15 jaar met veel enthousiasme  als vrijwilliger voor de KNVB te hebben gewerkt,  was ik toe aan een nieuwe uitdaging, de Kiwanis. 

De combinatie van vriendschap, plezier en  activiteiten organiseren voor kinderen,  die het maatschappelijk niet altijd even gemakkelijk hebben,  vormden voor mij de motivatie om lid te worden van de Kiwanis.   

Behalve gezellig zijn onze bijeenkomsten ook altijd inspirerend en meewerken aan ‘Serving the children of the world’, het basisprincipe  van Kiwanis, doe ik graag met hart en ziel. Binnen onze club ontstaan duurzame vriendschappen  en  is sprake van onbaatzuchtige dienstverlening. 

Wij beperken ons niet alleen tot vergaderingen, maar tonen - door onze handen uit de mouwen te steken - dat wij  met passie grootse projecten kunnen organiseren. Hierbij denk ik vooral aan de Sinterklaasfabriek te Maastricht, maar ook aan onze eerdere activiteiten voor (kinderen van) de Voedselbank Limburg Zuid.

Door de glimlach van een kind, weet je waarvoor je lid van de Kiwanis bent (geworden).   

Overigens moet ik wel eerlijk bekennen dat het Bourgondische accent mij persoonlijk ook wel erg aanspreekt.