Trudy Frijns

Naam : Trudy Frijns

Geboorteachtergrond : Geboren in Bemelen

Beroep : Human Resources Manager

Reden om Kiwanian te zijn: :

Mijn beweegredenen om lid te worden van een Kiwanis club komen voort uit een aantal zaken. Op de eerste plaats vormt het woord organiseren een rode draad door mijn leven. Vanaf mijn jeugdjaren ben ik actief in het regelen van o.a. kinderfeestjes, (thema) speurtochten, jeugdzomerfestivals en (school)musicals. En op latere leeftijd werd het organiseren voorgezet in het uitoefenen van de rol van ceremoniemeester bij verschillende feesten en partijen, het organiseren van (thema) bedrijfsfeesten, het bedenken en meedoen aan diverse carnavalsoptredens (zang/dans/buut) of het creëren, produceren en uitvoeren van een bedrijfscabaret en het organiseren van een dorps-, én een bedrijvenzeskamp.

Daarnaast ben ik destijds door twee van mijn hobby’s, namelijk trainer/coach/scheidsrechter en voorzitter van handbalvereniging VEBIOS en oprichtster en voorzitter van Jeugdclub Bemelen erg verbonden geraakt met jongeren in de leeftijd variërend tussen 5 en 18 jaar. De oprechtheid, warmte, puurheid maar ook de puberale streken van deze jongeren waren fantastisch om te ervaren en de moeite waard om mij met hart en ziel in te zetten voor deze jeugd.

Tenslotte ben ik door mijn werk, als voorzitter van het “goede doelen donatie comité”, in aanraking gekomen met verschillende instellingen die zich in zetten voor het welzijn en geluk van kinderen. Ik heb mogen ervaren dat deze organisaties heel dankbaar gebruik maken van elke financiële bijdrage die zij ontvangen.

Kortom als ik bovengenoemde zaken combineer, dan kan ik als lid van een Kiwanis club mijn persoonlijke interesse, ervaring en gedrevenheid goed inzetten voor een sociaal maatschappelijk doel waarbij kinderen centraal staan. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen aan de Kiwanis doelstelling: “serving the childeren of the world”, en biedt het vele mogelijkheden om samen met andere Kiwanis clubleden leuke, uitdagende projecten op te zetten waarbij geld gegenereerd wordt voor goede doelen.